Jubiláló véradókat köszöntöttek a 48-as Olvasó Népkörben

Adásnap: 2018-11-09

https://youtu.be/w9triPEVMTE A Magyar Vöröskereszt Balmazújvárosi Területi Szervezete 2018. november 3-án Véradó bálon köszöntötte a rendszeres, köztük a sokszoros véradókat.
Hegedűs Péter polgármester köszöntője után Dr. Orcsik István, a Magyar Vöröskereszt Országos Etikai Bizottságának elnöke hangsúlyozta, nagy öröm számára, hogy már a harmadik generáció arcait látja mind a teremben, mind a véradások alkalmával. Ujvárosy Andrásné, a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar megyei igazgatója elmondta, nehéz megtalálni az újabb véradókat.
A jubiláns véradók ezúttal is elismerő oklevelet és apró ajándékot kaptak. A 60. életévét betöltött Koroknai Sándor ebben az évben 125. alkalommal adott vért, így ő a legaktívabb véradó Balmazújvároson.
A műsor ezúttal a legigényesebb, "vájtfülű" hallgatóknak is meglepetéssel szolgált. A volt növendékekből és kiváló tanáraikból alakult Balmazbrass fúvós qvintett feldolgozásait nagyszerű ajándékként hallgatta a közönség, kiknek áldozata,véradása nélkül emberéleteket sem tudnánk menteni.

Tisztelt látogatónk!

Az oldalon lévő videótartalmak megtekintéséhez engedélyezze az Adobe Flash Player futását!