Versenyeken bizonyítanak a Supreme Fight Team tehetségei

Adásnap: 2018-03-30

https://youtu.be/t_7Ul1pnF7U Sokan csak hallottak a Supreme Fight Team-ről, többen már látták is korábban a lelkes versenyzőket. Hétköznap esténként, illetve szombat délelőttönként Balmazújváros központjában, a parknál köröznek.
Papp László vezetésével három éve kezdődött Balmazújvároson a kick-box élet. Elsősorban a mozgás, a küzdelem szeretete miatt kezdődött ez a mozgáskultúra városunkban.
Tudják, evés, pontosabban edzés közben jön meg az étvágy! Felcsúton, 2018. március 24-én kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a Papp-tanítványok. Magyarország, pontosabban Budapest, 2018-ban világbajnokságot rendez, mely hihetetlen esély, szinte kihagyhatatlan lehetőség minden hazai sportolónak. Az egyesület háttere még nem elég erős, az önkormányzat támogatása mellett is kérdésessé vált a harcosaink számára a VB részvétel. Dönteniük kell, itthon, a Magyar VB-én mutassák meg tudásukat ország-világ előtt, vagy inkább lemondjanak életük lehetőségéről és több országos versenyen mérkőzzenek meg a magyar címekért.
Egy biztos, nem a versenyzőkön, a balmazújvárosi tehetségeken múlik, hogy milyen címekért küzdhetnek!

Tisztelt látogatónk!

Az oldalon lévő videótartalmak megtekintéséhez engedélyezze az Adobe Flash Player futását!