Küszöntő

Adásnap: 2018-02-09

Most kissé nehéz dolgom van. A jó, vagy a rossz hírrel kezdjem? Nehéz döntés, szinte lehetetlen jól kijönni a dilemmából...
A Semsey kastély november óta több, mint 40 Munkácsy alkotást lát vendégül termeiben. A klasszikus kérdés, hogy mi a siker bizony nehezen kibontható. És mégis! Csütörtöki lapzártánkig mintegy 8784 látogató ámult a világhírű festőzseni vásznai előtt. A páratlan sikerért, a valódi kulturális csemegéért, mely nemzedékek közös, talán legendás élményévé nemesedik, köszönet Balmazújváros Város Önkormányzatának, minden közreműködőnek, akik Pákh Imre gyűjteményének féltett kincseit elhozták városunkba és köszönet a hétköznapok háttérben maradó munkatársainak. A kiállítás február 18-ig még várja a látogatókat.
Február 16-án újabb ExperiDance produkció érkezik városunkba, a König Rendezvénycsarnokba. A Gyöngyhajú lány közel 50 évvel ezelőtt egy egész generáció himnuszává vált az Omega előadásában. Mikor róla énekeltek, ezrek, tízezrek ájuldoztak, csápoltak és lelkesedtek a koncerteken. Első alkalommal 1969-ben jelent meg az album, mely Presser Gábor és Adamis Anna dalaival ábrándos lányok és a fiatalos lázadást hosszú hajjal, szűk farmerral elindító srácok hallgatták. És hallgatjuk ma is, a bulik egyik fénypontja a közös éneklés - hív egy gyöngyhajú lány, álmodtam, vagy igaz talán.
Az ExperiDance a maga sajátos világával ötvözi az Omega slágereket. A „Gyöngyhajú lány balladája” musical, mely egy fiatal lány felnőtté válásán, első nagy szerelmi csalódásán keresztül idézi meg a Balatonpart, a tó ősi mitikus legendáit. A színpadon 24 táncművész, 5 kiváló musicalszínész, 21 szenzációs Omega-sláger! Egy történet, amit mindenki átélt, aki volt fiatal és szerelmes!
Február 16-án a König Rendezvényközpontban a musicalek alfája és omegája, a GYÖNGYHAJÚ LÁNY BALLADÁJA.

Tisztelt látogatónk!

Az oldalon lévő videótartalmak megtekintéséhez engedélyezze az Adobe Flash Player futását!