Köszöntő

Adásnap: 2018-01-05

2018 első hetében még igencsak aktuális minden újévi jókívánság. Boldog új évet kívánunk mindenkinek, bárkivel találkozunk utcán, munkahelyen, vagy éppen a fodrásznál.
Ha jól meggondolom, akár egész évben is mondhatnánk, mondjuk a jó reggelt, vagy a jó napot helyett, hiszen, ha tényleg komolyan gondoljuk, talán még szebben is hangozhatna őszinte kívánságunk.
Ennyi bevezető után boldog új évet kívánok stábunk nevében minden kedves nézőnknek!
Újévi első összeállításunk elsősorban zenei tudósításokról, zenés műsorokról szól. És most tényleg minden korosztály szerepel a képernyőn. Balmazújváros, a fejlődő mezőváros, évtizedek óta büszke kulturális értékeire, Sorolhatjuk a közismert neveket: Lengyel Menyhért, Sarkadi Imre, Veres Péter, Soós Imre, Kányási Holb Margit, Molnár László vagy, hogy ki ne felejtsem a sorból Bekker Gyula - és most csak úgy felidéztem emlékezetemből a leghíresebbeket.
Igen, legkiválóbb exportcikkünk valóban a kultúra, mely évtizedek óta meghatározó helyet foglal el környékünkön. Van itt ezen a vidéken valami, talán a karma, vagy a puszta máglyája, de valami mindenképpen. Mert hogy lehet az, hogy szinte gomba módjára teremnek nálunk a tehetségek, akik messzi földre viszik kultúránk hírnevét, városunk büszkeségét. Tudom jól, az elhivatott nevelők, tanárok, zenekarvezetők, táncpedagógusok, kulturális vezetők nélkül mindez nehezen sikerülhet, de mégis, mondjuk ki nyugodtan, áldott földön fekszik városunk.

Tisztelt látogatónk!

Az oldalon lévő videótartalmak megtekintéséhez engedélyezze az Adobe Flash Player futását!