Emléktorna a szaki tornatermében

Adásnap: 2017-12-08

https://youtu.be/n8Dk1EYg-Gw Az ember akkor él teljes életet, ha van munkája, vannak szerettei és barátai. Ha ezek közül bármelyik hiányzik, akkor nem lehet felhőtlenül boldog senki.
A balmazújvárosi kispályás labdarúgó társadalmat 2016 novemberében súlyos csapás érte. Elveszítettük Mihalik Ferencet, a kispályás élet egyik emblematikus alakját. "Kölyök" nélkül gyakorlatilag egyetlen hétvége sem telt el a Sport téri tornacsarnokban.
A munkája mellett, hobbijának a labdarúgásnak élt. Sok barátja volt. Betegsége idején is mellette voltak. Sok-sok csatát megnyert a focipályán, de az életben sajnos elveszítette a legnagyobb háborút. A betegsége az angyalok közé vitte. Barátai kispályás tornával tisztelegnek emléke előtt.
2017. decemberében egy meghívásos tornát szerveztek. Balmazújvárosra érkeztek a korábbi iskolatársak, osztálytársai, tanárai, kolis társai és csapattársai.
Bár a torna nem az eredményről szólt, a kupát a Vasudvaros fiatalok nyerték. "Kölyök", ha figyeli a barátait, biztos rájuk mosolygott 2017. december 2-án.

Tisztelt látogatónk!

Az oldalon lévő videótartalmak megtekintéséhez engedélyezze az Adobe Flash Player futását!