Nehéz helyzetben NBI-es labdarúgóink

Adásnap: 2017-09-29

https://youtu.be/7DTB_9OsO-g A jó szezonrajtot követően hullámvölgybe került a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő az NB I-es labdarúgó bajnokságban. A szurkolók nem feltétlen a Videoton, a Honvéd, vagy az Újpest legyőzéséről álmodoznak, hanem a szintén a bennmaradásért küzdő együttesek legyőzését várják el a csapattól. Ahogy a játékosaink már bebizonyították, tudnak futballozni is, küzdeni is, de sajnos óriási hibákat is láthattunk már a korábbi fordulókban.
A legutóbbi játéknapon 2017.09.24-én, az egyre jobb formába lendülő, a tabella második felében tartózkodó Paks vendégei voltunk. Pakson abban bíztunk, hogy a szebbik, a góllövő arcukat mutatják Vajda Sándorék. A gyenge színvonalú mérkőzésen ismét egy kapitális hiba döntött, megint mi voltunk a szenvedő alanyok.
Nincs könnyű helyzetben a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő, ráadásul a következő két körben a listavezetőket fogadjuk a Sport téren.
Van miből meríteniük a srácoknak, ugyanis a Videoton ellen idegenben már elcsíptünk egy pontot. Céljaink elérése érdekében a Ferencváros ellen folytathatjuk a pontgyűjtést!